Over ons

ZZPBusinessCard is de plek voor iedere zzp’er en kleine ondernemer om mooie aanbiedingen, diensten en meer te vinden die van pas komen binnen jouw onderneming. Op de website zijn verschillende ondernemingen te vinden die hun producten of diensten aanbieden. Speciaal voor leden van ZZPBusinessCard zijn er flinke kortingen en soms worden diensten zelfs gratis aangeboden. Wanneer je gebruik wilt maken van de aanbiedingen maak je een account aan, activeer je jouw account en klik vervolgens op de aanbieding van jouw keuze. Zo lang je account actief is kun je onbeperkt gebruik maken van alle aanbiedingen. Het aanbod wordt constant aangevuld met nieuwe aanbiedingen.

Mocht er iets niet duidelijk zijn neem dan gerust contact op via onze contactpagina.

U wilt uw product of dienst onder de aandacht brengen?

Nederland telt inmiddels meer dan 1 miljoen zzp’ers en dit aantal groeit nog iedere dag. Een product of dienst onder de aandacht brengen van deze groep professionals is niet altijd even eenvoudig of betaalbaar. Met uw aanbieding op ZZPBusinessCard bereikt u dagelijks duizenden zzp’ers zonder dat u een groot marketingbudget nodig heeft. Neem gerust contact op via de contactpagina voor meer informatie of een passend voorstel.

Wie wij zijn

ZZPBusinessCard is een initiatief van POOQ. POOQ is al meer dan 10 jaar actief als marktplaats voor zzp’ers. Met meer dan 18.000 ingeschreven zzp’ers is POOQ een van de grotere interim jobboards van Nederland. Bij POOQ merkte we dat dat veel bedrijven die producten of diensten ontwikkelden voor zzp’ers op zoek waren naar een plek waar zij hun doelgroep konden bereiken. Tegelijkertijd merkte we dat zzp’ers op zoek waren naar een plek waar alle verschillende diensten en producten voor zzp´ers bij elkaar te vinden zijn. Met dit in ons achterhoofd zijn wij in 2016 met ZZPBusinessCard gestart..