Juridische zekerheid over al je contracten ter waarde van € 500,- Helemaal gratis bij het oprichten van een BV

Bij FIRM24 richt je eenvoudig, snel en 100% digitaal je BV op vanaf €265! Inmiddels hebben meer dan 10.000 ondernemers hun BV online via FIRM24 opgericht. Met de gemiddelde beoordeling van een 9,3 en gratis hulp van fiscalisten zit je gegarandeerd goed. 

Waarom is dit €500 waard? 

Ondernemen is risico’s nemen dat speelt op bij meerdere fronten en daar kom je liever niet achteraf pas achter. Veel ondernemers huren daar op een gegeven moment een jurist voor in. Een simpele juridische check op een voorbeeldovereenkomst, algemene voorwaarden of contract kost bij een jurist al gauw €500,-

Bij FIRM24 maak je juridisch correcte contracten gewoon zelf. Je doet het online, net zo makkelijk op je tablet als op je desktop. Je kunt je contracten direct delen met je wederpartij, of de gratis hulp van de FIRM24 jurist inzetten om je contract te checken. Ondertekenen kan ook online op je tablet of smartphone en sla je ze op in je digitale kluis. 

Kijk hier welke contracten je allemaal kunt gebruiken 

Waarom FIRM24?

De missie van FIRM24 is ondernemers het gemak, de voordelen en de scherpe prijs bieden van één centrale ingang voor alle fiscale, notariële en juridische dienstverlening inclusief complete boekhouding en accountancy.

Kortom, niet meer schakelen met 3 losse dienstverleners (de boekhouder, de notaris en de jurist), maar 1 online kanaal dat top-service en een ultieme klantbeleving centraal zet. Een goed advies is niet meer is gekoppeld aan een hoog uurtarief, maar aan een online dienst met een vast laag (maand) bedrag.

- Geen onzin of onnodige show (waarvoor je onnodig betaalt)

- Geen facturen achteraf

- Geen verrassingen

Dit is waarom klanten voor ons kiezen:

Alles onder één dak
Bij FIRM24 kun je niet alleen terecht voor je BV, maar ook voor administratie en tal van voorbeelden van overeenkomsten die je als ondernemer regelmatig nodig hebt.

Vaste prijs, vooraf!
Bij FIRM24 bent je verzekerd van een vaste prijs vooraf. Onze prijzen zijn inclusief notariskosten, fiscale begeleiding en oprichtingsakte.

Gratis begeleiding
Je gaat een BV oprichten of een contract opstellen. Even sparren met een fiscalist of jurist is dan wel raadzaam. Dat zit bij FIRM24 inbegrepen!

Landelijke dekking
FIRM24 heeft een landelijk netwerk van notarissen, fiscalisten en juristen die zijn aangesloten op onze software. Dus altijd persoonlijk contact bij jou in de buurt.

Altijd bereikbaar
Ondernemen is niet van 9 tot 5. Wij zijn daarom dan ook van 8 tot 8 voor jou beschikbaar! Via telefoon, de chat of e-mail. Ook in het weekend.

100% Tevredenheidsgarantie
Al onze klanten zijn 100% tevreden. Uit meer dan 130 beoordelingen scoren we gemiddeld een 9.3. Wij helpen je graag, snel, goed en tegen een scherp tarief.
Meld je aan om gebruik te maken van de aanbieding
  • FIRM24
  • Online
  • , Financieel/Administratie