€ 50,- korting in jouw eerste jaar!

Pensioen voor ZZP'ers

Als zzp’er ben je zelf verantwoordelijk voor je pensioen. Maar waarom kun je als zzp’er alleen pensioen opbouwen bij bedrijven die winstmaximalisatie nastreven? En waarom kun je dat niet gewoon zelf doen? Dat waren enkele vragen die wij ons ook stelden. En daarom zijn we BrightPensioen gestart. Pensioen op een manier zoals we het zelf wilden.

BrightPensioen is anders

Als enige aanbieder verdienen wij geen geld aan jouw pensioenvermogen, maar aan een vaste jaarlijkse vergoeding. Daardoor blijft er voor jou meer pensioen over. BrightPensioen is een deelnemersinitiatief, gefinancierd door crowdfunding. BrightPensioen is onafhankelijk en wordt eigendom van de deelnemers. Die hebben daardoor écht zeggenschap en delen mee in eventuele winst. We streven geen maximale winst na. Wel een maximaal pensioen.


Totale flexibiliteit

Als zzp’er kan jouw inkomen de ene maand hoger zijn dan de andere. De pensioenrekening van Bright is zo opgezet dat deze perfect aansluit bij mensen met een flexibel inkomen. Je bepaalt zelf hoeveel je per maand, per kwartaal of per jaar wilt inleggen. En natuurlijk kun je dit op ieder gewenst moment weer aanpassen. Net zoals je op ieder moment weer kunt stoppen.
En wil je tijdelijk niet inleggen, dan las je een inlegpauze in.

Schrijf je vandaag nog in, als lid van ZZPBusinessCard ontvang je dan € 50,-  korting op het lidmaatschap in het eerste jaar.

Meer informatie over BrightPensioen vind je hier.Meld je aan om gebruik te maken van de aanbieding