10% Korting op het afsluiten van jouw AOV verzekering

AOV verzekering  vergelijken en afsluiten op de beste voorwaarden tegen de scherpste premie.

Het afsluiten van een AOV brengt vaak hoge kosten met zich mee maar niet bij AOVzonderprovisie.nl. Je betaalt jaarlijks geen hoge provisiekosten en daardoor is de premie een stuk lager.

Met een AOV verzekering via AOVzonderprovisie maakt u altijd de beste keuze! Wij doen zaken met alle AOV verzekeraars en zoeken altijd naar de aanbieding die het beste bij u past. Er worden bij een offerteaanvraag minimaal 15 verzekeraars met elkaar vergeleken. Wij brengen een offerte uit op basis van execution only of een volledig advies. Het is ook mogelijk om rechtstreeks bij de Amersfoortse een verzekering te sluiten. U bent dan in 5 stappen verzekerd.
De advieskosten die wij in rekening brengen behoren tot de laagste in de markt. AOVzonderprovisie brengt de kosten pas in rekening wanneer u de polis heeft ontvangen. Dus geen kosten vooraf!

Als lid van ZZPBusinessCard krijg je 10% korting op het afsluiten van jouw AOV

Er zijn 3 mogelijkheden waar u uit kunt kiezen:

AOV verzekering Amersfoortse

Via AOVzonderprovisie kunt u direct online een aov verzekering afsluiten bij de Amersfoortse. U krijgt hiervoor een aov verzekering tegen een scherpe premie met uitstekende voorwaarden.
De Amersfoortse is in Nederland marktleider  op het gebied van AOV verzekeringen. Zij hebben een eigen re-integratie afdeling en arbeidsdeskundigen in dienst mocht u onverhoopt arbeidsongeschikt raken. Dit zorgt voor korte lijnen. De Amersfoortse kan u dus snel van dienst zijn!

  • Wij rekenen  bij het afsluiten van een AOV verzekering Amersfoortse éénmalig slechts €149,-
  • De rest van de looptijd betaalt u jaarlijks slechts €60 administratiekosten
  • U ontvangt pas een nota na acceptatie door de verzekeraar
  • Uitstekende onderhoudsservice gedurende de gehele looptijd van uw verzekering

AOV verzekering afsluiten op basis van Execution Only

Als ZZP’er bent u uitstekend in staat om zelf een keuze te maken uit de verschillende mogelijkheden binnen een aov verzekering. U kiest zelf de eindleeftijd, verzekerde bedrag, eigen risico, enz. Heeft u zelf uw voorwerk al gedaan, dan past execution only uitstekend bij u. En dat scheelt u veel geld! Het enige wat u dan nog hoeft te doen is: het offerteformulier invullen en wij kunnen aan de slag.
Voor het afsluiten van deze verzekeringsvorm berekenen wij éénmalig € 247,50 (10% korting op het normale tarief van € 275,-) voor leden van ZZPBusinessCard en voor de rest van de looptijd € 60,- per jaar.

AOV verzekering afsluiten op basis van een volledig advies

Daarbij staat natuurlijk ook een betaalbare premie centraal. Om u op de beste manier van dienst te kunnen zijn hebben we ook hier meer gegevens nodig. U kunt hiervoor op deze website het klantprofiel formulier invullen, zodat wij volledig inzicht krijgen in uw situatie. Op basis van dit klantprofiel zoeken wij de verzekering die het beste bij u past. Wij brengen binnen 24 uur 4 offertes aan u uit.
Bent u door de verzekeraar van uw keuze geaccepteerd dan berekenen wij éénmalig € 445,- (10% korting op het normale tarief van € 495,-) voor leden van ZZPBusinessCard. De rest van de looptijd betaalt u € 60,- per jaar.Meld je aan om gebruik te maken van de aanbieding