10% Korting bij easyZZP

Veel ondernemers worstelen met de papieren rompslomp van een administratie. Hoe zit het met de belastingen? De aftrekposten? De verzekeringen? Vaak kost dit zeeën aan tijd, voor zowel jou als je partner. En niet te vergeten, bergen aan geld bij een dure accountant of boekhouder! Gelukkig zijn er tegenwoordig betere en voordelige oplossingen.

EasyZZP werkt bijna volledig online, maar met behoud van persoonlijk contact. De online software van EasyZZP bied je een goed overzicht van alle cijfers, en je kunt je eigen facturen opstellen. Wat dit alles nog gemakkelijker maakt is het vaste tarief per maand. Geen onaangename verrassingen, maar gewoon administratie voor de zelfstandige ondernemer!

EasyZZP is hét administratiekantoor voor de ZZP’er en ondernemer met een éénmanszaak of VOF. Vanaf € 89,- per maand doen wij uw volledige administratie en uw aangiften BTW en inkomstenbelasting. Dit is inclusief de online webtool en app! Voor het tarief geldt: “Administratie en aangiften voor een vast bedrag per maand. Geen verrassingen achteraf!” Zo weet u altijd waar u aan toe bent. 

U maakt gebruik van moderne online software en mobiele apps zodat u uw administratie altijd bij de hand heeft en gemakkelijk kan raadplegen. Maar naast de mooie online toepassingen hechten wij grote waarde aan persoonlijk contact en onze lokale kantoren. U bent altijd welkom op één van onze locaties, of u kunt ons per mail, telefoon, WhatsApp, etc. bereiken. Wat betreft uw verwachtingen nemen wij met een zesje niet genoeg. Wij streven naar een klanttevredenheid van een 8 of hoger. 

“Kortingen, trainingen, meedenken, besparingen: Alles om de verwachtingen te overtreffen”. Wij doen er dan ook alles aan om meer dan alleen een administratiekantoor voor onze klanten te zijn! 

Als lid van ZZPBusinessCard ontvang jij 10% korting:

Meer informatie over de verschillende abonnementen vind je hier hier.


Meld je aan om gebruik te maken van de aanbieding
  • EasyZZP
  • Online
  • , Financieel/Administratie